;
Heb je wel eens een meningsverschil? Is er wel eens sprake van een misverstand? Natuurlijk, dat hoort erbij! Uitpraten, begrip tonen, soms sorry zeggen en weer verder gaan. Maar dat lukt niet altijd, en dan? Laat je het er bij zitten en denk je dat het vanzelf overgaat of start je een juridische procedure. Beide kunnen lang duren. Of schakel je een neutrale mediator in?

De onafhankelijke mediator helpt de belangen in beeld te brengen zodat op basis daarvan afspraken kunnen worden gemaakt. Gelijk hebben of krijgen gaat over het verleden, mediation biedt perspectief voor een toekomst.
Het belangrijkste is of je bereid bent weer met elkaar in gesprek te gaan om te werken ana oplossingen.


Als Agrarische Mediator houd ik mij bezig met geschillen in de zakelijke en persoonlijke sfeer op het agrarische bedrijf, zoals bedrijfsovername, vergunningen, echtscheiding, samenwerking, onenigheid met de overheid, familieruzies.

Mijn kennis van mediation en van het agrarische bedrijf kan ook worden ingezet voor het voorkomen van conflicten. In contacten met buren over bedrijfsontwikkeling, conflictadvies, bij het aangaan van een samenwerking, bij het gezamenlijk ontwikkelen van plannen in de omgeving enz.